Mi smo tu zbog Vas

Ne trpite bol, oporavite se brzo, sprečite nove povrede. Ordinacija Longa Vita PS bavi se sveobuhvatnom rehabilitacijom i fizikalnom medicinom za celu porodicu. Proverite zašto nam sve veći broj sportista, rekreativaca, ljudi sa povredama i dugogodišnjim problemima ukazuje svoje poverenje. Naše savremeno odeljenje za fizikalnu medicinu, opremljeno najmodernijim uređajima za elektroterapiju i kinezi salom nalazi se u samom centru Niša. A naš kadar čine najbolji stručnjaci fizikalne medicine, fizioteraputi i stručnjaci za rad sa decom!

Fizikalna terapija podrazumeva lečenje veštačkim i prirodnim fizikalnim modalitetima i terapijskim vežbama. Pored primene u lečenju, fizikalni agensi su značajni i u profilaksi, za sprečavanje oboljenja ili posledica oboljenja i povreda. Primenom u okviru adekvatne doze, koja ne ugrožava integritet tkiva, podstiču se prirodni mehanizmi lečenja, terapija je bezbolna i bez štetnih efekata.

Fizikalna terapija se primenjuje u lečenju:

  • reumatoloških oboljenja
  • neuroloških oboljenja
  • posttraumatskih stanja
  • bolnih stanja
  • rana i ulkusa
  • oboljenja periferne cirkulacije
  • sportskih povreda

Nakon pregleda lekara specijaliste, za svakog pacijenta se pravi individualni plan lečenja koji se svakodnevno prilagođava trenutnom objektivnom stanju. U toku lečenja, vrše se kontrolni pregledi i po potrebi menja terapija u cilju što bržeg oporavka. Ukoliko pacijent nije u mogućnosti da dođe kod nas, ili se ne želi odreći komfora svog doma, pružamo mogućnost kućnih poseta. Medicinski tim, koji čine lekar specijalista i viši ili strukovni fizioterapeut, obaviće pregled i lečenje u vašem domu.

"Očuvanje dobrog zdravlja tela je naša dužnost. Inače, nećemo biti u stanju da održimo jačinu i čistotu našeg uma." - Buda

Tim fizikalne terapije